Material

Under kyrkovalrörelsen kommer här det tryckta material som tagits fram att finnas för nedladdning.

Material för nedladdning

Vill ni anpassa ett lokalt flygblad, finns en mall i Word att använda här:

Flygbladsmall

Mer material, bilder och mallar finns för partiaktiva på ”Kampanjverktyget”. Ta kontakt med din arbetarekommun om du inte hittar in dit själv!

Här hittar du en kort sammanställning kring frågor och svar om socialdemokraternas kyrkopolitik.

Här hittar du ett urval av debattartiklar som skrivits av socialdemokrater runt om i landet (skicka gärna länktips till lars.linder (a) socialdemokraterna.se, om du har tips om kyrkopolitiska artiklar skrivna av socialdemokrater):

Poddar och andra ljud- och bildsända program med intresse:

Funderar ni på att starta en studiecirkel om att vara kyrkopolitiker för socialdemokraterna? Vi har en särskilt utformad studiecirkel för detta, som finns på vår studieportal.

Länk till ”Socialdemokrat och kyrkopolitiker hittar du här!